tiistai 14. joulukuuta 2010

Tampereen vihreille nuorille uusi hallitus!

Tampereen vihreät nuoret - Virnu ry valitsi syyskokouksessan 9.12.2010 yhdistykselle uuden puheenjohtajan ja muut hallituksen jäsenet. Puheenjohtajaksi valittiin 22-vuotias ympäristöpolitiikan opiskelija Hanna Hakko. Hakko on toiminut kuluneen vuoden yhdistyksen varapuheenjohtajana ja työskennellyt Suomen ympäristökeskuksessa.

"Ensi kevään eduskuntavaalit tulevat pitämään meidät kiireisinä", sanoo Hakko, joka on itsekin ehdolla vaaleissa. "Virnu tulee tekemään paljon töitä, jotta nuoretkin pääsevät osallistumaan päätöksentekoon." Omiksi tavoitteekseen Hakko listaa tieteen mukaisen ja kunnianhimoisen ilmastolain, eläinten olojen parantamisen ja tasa-arvoisen yhteiskunnan, jossa esimerkiksi vanhemmuuden kustannukset on jaettu eikä avioliittolaki erottele ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen mukaan.

Tampereen vihreät nuoret haluavat, että vuonna 2011 politiikan tavoitteeksi nostetaan entistä selvemmin myös ihmisten onnellisuus. Hyvinvoivan Suomen edellytyksiä muotoillaan muun muassa kestävän talouden ja toimivan sosiaalipolitiikan näkökulmista. Virnu haluaa, että Tampereesta kehittyy onnellisuuden mallikunta, joka on turvallinen ja houkutteleva asuinpaikka kaikenlaisille ihmisille, ja jossa seurataan tarkalla korvalla asukkaiden tyytyväisyyttä.

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Olga Haapa-aho, Anni Heinilä, Leena Herrala, Paavo-Einari Kaipila, Joel Linnainmäki, Ida Reini, Salla Sinkkonen ja Anne Soinsaari.

Ei kommentteja: